logo Hairfashion Eileen

Specialiteiten

Met producten van Hairco & Vitaplex

Thuis in extensions & kleuringen

Hairfashion Eileen is net dat tikkeltje meer dan een standaardkapsalon. Ik ben namelijk gespecialiseerd in extensions en kleuringen. De extensions, enerzijds, worden op maat gemaakt. Afhankelijk van je wensen breng ik een bepaald aantal banden aan. Beschadigde extensions herstellen, vormt voor mij evenmin een probleem. 

Anderzijds kan ik je haar in eender welke tint kleuren, zelfs in felle kleuren als roze of blauw. Met highlights zet ik je kapsel extra in de verf. Opdat je haren gevoed zouden blijven, werk ik uitsluitend met hoogwaardige verzorgingsproducten van Hairco en Vitaplex. Als je wat meer volume in je kapsel zou willen krijgen, raad ik je dan weer mijn keratinebehandeling aan.

icon logo gold
Een stralende coupe op je grote dag

Kapster aan huis voor bruidskapsels

Behalve dat ik arrangementen in mijn kapsalon aanbied, fungeer ik als kapster aan huis voor bruidskapsels en feestelijke coupes. Ik verplaats me daarvoor in een straal van 25 kilometer rond Heppen en reken een kleine vergoeding aan.

Op basis van je persoonlijke voorkeuren en gezichtsvorm zoek ik dan de geschikte coupe voor je uit. Meer weten over mijn werkwijze of tarieven? Aarzel niet om me te contacteren!

n
n

Extensions laten aanbrengen of je haar laten kleuren?

Maak dan vandaag nog een afspraak!